Proiectele noastre:


Economice este un blog financiar unde veti putea gasi informatii despre banci, bursa, investitii, afaceri

 
 
 
Interlogic Technologies ofera servicii in domeniul IT, in special servicii internet si de consultanta.

Serviciile principale oferite sunt: web design, dezvoltare aplicatii web business si retail, hosting, domenii internet, promovare on-line, servicii de publicitate on-line, administrarea site-urilor si a altor aplicatii.

O solutie completa pentru un site de prezentare care include realizarea design-ului si a partii grafice, prelucrarea imaginilor, realizarea site-ului, optimizare de baza pentru motoare de cautare, hosting si domeniu pentru un an de zile porneste de la 1500 de lei (1300 lei daca aveti deja domeniu si hosting). Pretul nu include TVA.

O solutie de tip business care include realizarea design-ului si a partii grafice, prelucrarea imaginilor, realizarea site-ului, optimizare de baza pentru motoare de cautare, o baza de date si un modul de administrare securizat cu parola a site-ului (catalog de produse, etc) porneste de la 2500 de lei fara TVA.

Serviciile de consultanta, design si programare ocazionale (proiecte de scurta durata - consultanta, design logo-uri, carti de vizita, brosuri, etc) sunt oferite la un tarif de 45-55 lei pe ora de lucru (fara TVA).

Asteptam sa ne contactati pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre.
 
    Contact
   
Copyright © 2005 Interlogic Technologies. Toate drepturile rezervate.